Till innehåll
Foto: Norconsult

Slottsskogsvallens idrottscentrum

Välkommen till Slottsskogsvallens idrottscentrum

Slottsskogsvallens idrottscentrum ligger i sydligaste delen av Slottsskogen. Här kan du vara med på gruppträning och  träna i gymmet. I området finns fina promenadvägar, flera utegym, terrängcykelbana, friidrottsarena och banor för frisbeegolf och boule. Här finns även Slottsskogsvallens entrépark för spontana aktiviteter.

Aktuellt

Gymträna i aktivitetssalen under renoveringen

Publicerad 3 november 2023
Slottsskogsvallens idrottscentrum är gammalt och för att anläggningen ska fungera väl i framtiden pågår renoveringsarbete. Gymmet och omklädningsrummet är därför stängda till och med 1 april. Fram tills dess kan du gymträna i aktivitetssalen.

Glöm inte din gyminstruktion

Publicerad 4 september 2023
När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.

Viktigt för dig som har träningskort på Slottsskogsvallens idrottscentrum

Publicerad 13 april 2023
Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Slottsskogsvallens idrottscentrum.
${loading}