Till innehåll
Foto: David Eng

Slottsskogsvallens idrottscentrum

På Slottsskogsvallens idrottscentrum kan du träna på gym, friidrotta, springa, spela fotboll eller bara koppla av och njuta av den vackra miljön. Öppna ytor bjuder in till boulespel. Föredrar du jogging ligger vackra Slottsskogen och Änggårdsbergen alldeles om hörnet.

Aktuellt

Slottsskogsvallen och dess entrépark rustas upp inför Göteborgs 400-årsjubileum

Publicerad 17 februari 2020
Under året kommer det att hända en hel del vid Slottsskogsvallen. Arbetet med att ge entréparken ett rejält ansiktslyft kommer igång på allvar. Dessutom ska Slottsskogsvallens läktare och torn målas om.

Personlig träning och hälsotester försvinner från vårt utbud

Publicerad 12 februari 2020
1 mars slutar vi att sälja klippkort för personlig träning och hälsotest. Du som har klippkort på personlig träning kan använda det så länge det är giltigt (giltighetstiden är två år från inköpsdatumet). Du som har bokat ett hälsotest efter 1 mars kan fortfarande göra det.

NYTT Få en kroppsanalys när du bokar gymintroduktion

Publicerad 27 januari 2020
Alla som har ett gymkort får en gratis introduktion till gymmet. Från och med februari ingår också en gratis kroppsanalys då du bland annat får veta din vikt, ditt BMI och hur mycket muskler, fett och vatten din kropp består av. Du kan boka din gymintroduktion på webben eller i vår app.
${loading}