Till innehåll

Underhållsarbete på goteborg.se påverkar vissa e-tjänster samt Mina sidor på lördag kl. 8-18

Senast uppdaterad: 18 april 2024 klockan 16:45

Nu på lördag 20 april från kl. 8 fram till ungefär kl. 18 fungerar inte alla e-tjänster på grund av underhållsarbete på goteborg.se. Du ser när du klickar in i e-tjänsten om den fungerar eller inte. E-tjänster som påverkas är till exempel återansök om försörjningsstöd och boendeparkering.

Foto: Steampipe Production Studio AB/Göteborg & Co

Slottsskogen

Göteborgarnas park sedan 1874

Slottsskogen är en av Göteborgs största, äldsta och mest populära parker. Här finns ett rikt växt- och djurliv, stora gräsytor för picknick och många promenadvägar för motion. Parken är en mötesplats året runt med lekplatser, olika aktivitetsytor, utomhuspedagogik och en av Sveriges äldsta djurparker – öppen året om och gratis att besöka.

Aktuellt

Barnens zoo öppnar

Publicerad 17 april 2024
25 april öppnar Barnens zoo för säsongen. Hästarna vid ponnyridningen står redo att möta Slottsskogens yngre publik men även får, getter, kaniner och höns flyttar ner från djurparken.

Fira valborg i Slottsskogen – traditionellt firande med brasa och unik körsångspromenad

Publicerad 17 april 2024
Årets valborgsfirande i Slottsskogen blir en traditionell och festlig kväll med körsång, vårtal och den klassiska valborgsbrasan. I år blir det också en unik körsångspromenad där flera göteborgskörer deltar på olika platser i parken. Kvällens program pågår mellan klockan 17 och 21.

Upptäck historien om Slottsskogen på en guidad tur!

Publicerad 10 april 2024
Följ med på en tidsresa genom parkens fascinerande historia, från dess ursprung som en kunglig gåva till dess betydelse i dagens stadsmiljö. Under vecka 26 till 31 bjuder vi in dig att utforska Slottsskogen tillsammans med Stadsmuseets kunniga guider.
${loading}