Frukostklubben

På måndagar klockan 7.45 serverar Röda Korsets Ungdomsförbund frukost till dig som är elev i årskurs 4-6 på Bjurslättsskolan. Kom till Frukostklubben och ät frukost, umgås och starta dagen tillsammans med dina kompisar och ledarna från Röda Korsets Ungdomsförbund. Frukostklubben håller till vid skolbiblioteket.

Kulturcafé

På tisdagar klockan 14.30-16.30 är du som går på mellanstadiet välkommen till Kulturcafét. På Kulturcafét får du testa olika kulturaktiviteter och fika tillsammans med fritidsledare, kulturskolelärare och ungdomsledare från Passalen. Du får vara med och bestämma vilka aktiviteter ni ska hitta på. Det kan till exempel vara dans, teater, pyssel eller musik. Kulturcafét håller till i lokaler under Bjurslättsskolans bamba. Ingång via skolgården. Det är öppet för dig som går i mellanstadiet i Lundby.


Testa på verksamheter i samverkan med föreningar

Ibland kommer det olika föreningar till skolan för att du ska få testa olika typer av sporter eller andra aktiviteter. Har du något önskemål om vad du vill testa på? Kontakta oss gärna!

Lovaktiviteter

På loven händer det många roliga aktiviteter i staden. Nästan alla är gratis. På Göteborgs stads kalendarium hittar du alla aktiviteter. goteborg.se/lovpahisingen

barn dansar utomhus

ABC föräldrastödsträffar

Att vara förälder är ett tufft men viktigt jobb som både är fullt av glädjeämnen men också utmaningar. ABC är ett tillfälle där du i grupp får möjlighet att träffa andra föräldrar och diskutera föräldraskap och barns utveckling. Träffarna riktar sig till dig som är förälder eller annan viktig person till barn mellan 3-12 år.

Vi erbjuder ABC-träffar på Skolan mitt i Lundby varje termin. Läs mer om ABC föräldrastödsträffar.