Aktuellt

Aktuelltarkiv

 • Sänkt åldersgräns för gruppträning från 1 april

  Publicerad 25 mars 2019

  Från 1 april kan du som är 13-16 år komma på våra gruppträningspass utan medföljande vuxen. Observera att det bara gäller gruppträning och att vissa pass fortfarande är från 16 år. Ska du träna i gymmet behöver du fortfarande ha en vuxen med dig.

 • Osäker på hur du tränar i utegym?

  Publicerad 19 mars 2019

  Under våren och försommaren kan du få gratis tips och råd av instruktörer/ personliga tränare som finns på plats vid fyra av Göteborgs Stads utegym under vissa tider.

 • Skatås motionsfält utvecklas till en bra mötesplats

  Publicerad 19 mars 2019

  Skatås motionsfält har dränerats för att det ska kunna fungera för spontanidrott, lek och evenemang under alla årstider. Under 2018 såddes nytt gräs på fältet. Under 2019 kommer en ny vändplats och toalett att bli färdiga.

 • Belysningsarbete på 5km slingan

  Publicerad 12 mars 2019

  Under vecka 12 påbörjas arbete med att byta ut belysningen på vår 5km slinga. Detta innebär att det kan förekomma arbetsfordon i området. Elen kan komma att vara avstängd dagtid, men kopplas på igen när arbetet för dagen är klart.

 • Alla våra gym ska vara dopningsfria!

  Publicerad 07 mars 2019

  Torsdag den 7 mars diplomeras alla Idrott & förenings gym för att vi aktivt tar ställning mot dopning. All personal på våra gym utbildas i metoden ”100% ren hårdträning”. I samverkan med Polisen och andra gym jobbar vi långsiktigt och förebyggande för att minska användningen av dopningspreparat.

Gå till sida:   1