Din lägenhet på Silvergruvan är en etta på 35 m² som är ljus och luftig med stora fönster. Alla lägenheter har ett stort badrum med toalett och dusch samt kökspentry. Utsikten är antingen mot innergården, bostadsområdet, torget eller Backadalsmotet. Foto: Cordovan Communication.

Lägenheterna

Här kan du läsa om lägenheterna på Silvergruvans Vård- och omsorgsboende. Du kan också se exempel på hur en hyresgäst har inrett sin lägenhet.

Din lägenhet på Silvergruvan är en etta på 35 m² som är ljus och luftig med stora fönster. Alla lägenheter har ett stort badrum med toalett och dusch. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare så att du när som helst kan tvätta och känna doften av ditt eget sköljmedel. Alla lägenheter har ett kökspentry och de flesta har även en egen balkong eller uteplats så att du lätt kan ta en nypa frisk luft. Utsikten är antingen mot innergården, bostadsområdet, torget eller Backadalsmotet.

Såhär kan en lägenhet se ut 

Här är ett exempel på hur en hyresgäst på Silvergruvans Vård- och omsorgsboenden har möblerat sin lägenhet.

Bra att veta när du flyttar in

På vård- och omsorgboendet finns det en höj- och sänkbar säng, madrass och trygghetslarm tillgängligt i varje lägenhet. Utöver det tar du med dig dina egna möbler.