Foto: Selma Media

Om Service Hisingen daglig verksamhet

Välkommen till Service Hisingen daglig verksamhet. Hos oss får du utföra varierande arbetsuppgifter med inriktning på service. Under arbetsdagen är vi oftast ute med vår servicebil och utför olika serviceuppdrag. Vi åker runt till olika verksamheter i Göteborg, men främst på Hisingen. Vårt kontor ligger i Tuve, adress Glöstorpsvägen 26. Vi delar lokaler med hemtjänsten.

Inriktning och antal deltagare

Vi har plats för 4 deltagare.

Arbetssätt och metoder

För att säkerställa att det vi gör fungerar och känns bra för våra deltagare genomför vi kvartalsvis en träff med en pedagog från en annan verksamhet. Vi har dessutom brukarmöte varje månad, och vi utför årligen enkäter för att få reda på vad våra deltagare tycker om vår verksamhet.

Personal och kompetens

Hos oss arbetar en stödassistent och verksamheten har tillgång till en stödpedagog.

Lokaler och omgivning

Vi delar lokaler med hemtjänsten. Det innebär att det ofta är många personer i rörelse på arbetsplatsen. För att trivas hos oss behöver du tycka om att arbeta tillsammans med andra och uppskatta en varierad arbetsdag.

Under arbetsdagen är vi oftast ute med vår servicebil. Verksamhetens servicebil parkeras direkt utanför våra lokaler. Vi utför också serviceuppgifter åt hemtjänsten, till exempel att hålla ordning i personalmatsalen. 

Ute- och inomhusmiljö

Vi har ett eget grupprum. Det finns också tillgång till lunchrum och omklädningsrum som vi delar med hemtjänsten.

Nära våra lokaler ligger Tuve Torg. På torget finns olika lunchrestauranger och mataffärer. Du väljer själv om du vill äta tillsammans med andra eller gå ut och äta.

Tillgänglighet och hjälpmedel

Våra lokaler ligger i en byggnad med två våningar. Det finns ingen hiss.

Ytterdörren har automatisk dörröppnare.

Toaletten i lokalen är inte fullt tillgänglighetsanpassad.

För att arbeta hos oss behöver du kunna ta dig in och ur en bil med lättare stöd.

Resa hit

Den närmsta busshållplatsen är Tuve centrum. Använd Västtrafiks
reseplanerare för att se ungefärlig resetid.

Hållplats för Flexlinje finns i närheten. Kör du egen bil finns det parkeringsplatser vid Tuve Torg, och om du har parkeringstillstånd finns det en parkering i direkt anslutning till våra lokaler.

Reser du med serviceresor hämtas och lämnas du i direkt anslutning till våra lokaler.