Foto: Jonatan Fernström

Marknadsföra yrkena

Göteborgs Stad vill attrahera och rekrytera nya medarbetare till vård- och omsorgsyrkena, gärna unga personer.

Artikelserie i metro.se

Göteborgs Stad har haft en kampanj med annonser i Metro och artiklar på metro.se. Möt medarbetare som arbetar inom vård och omsorg. Daniel Ahlqvist, undersköterska i hemtjänsten, Massoud Nekoui, sjuksköterska i hemsjukvården, Susanna Mateus Gloria, undersköterska på ett demensboende, Maria Landin, silviaarbetsterapeut i hemsjukvården, Nina Thomsen specialistsjuksköterska och Desiré Grund, undersköterska på ett korttidsboende.

Samarbete med Ung Omsorg

Göteborgs Stad har skrivit avtal med företaget Ung Omsorg som ger unga möjlighet att arbeta på äldreboende under ett år. Läs artikel i Vårt Göteborg och i GP.

Webbplats samlar info om yrken inom vård och omsorg

Levla-webben samlar all information om kommunens yrken inom vård och omsorg - vilka yrkena är, hur du kan göra karriär, myter om vård och omsorg och lediga jobb.

Du som är omtänksam, ansvarsfull och ambitiös – vi vill inspirera dig till en framtid inom vård och omsorg. För det finns jobb. Det finns karriärvägar. Det finns goda möjligheter för dig att utvecklas. Hos oss kan du levla. Besök goteborg.se/levla

Webbplats om yrken inom hemsjukvården

Levla-webben har utökats med mer riktad information om hemsjukvården och de yrken som finns där, hur du kan göra karriär, myter och lediga jobb.

Vill du ha ett varierat jobb i en personlig miljö där du får möta olika personligheter, besök goteborg.se/levlahemsjukvård

Vill du veta mer?

Kontakta processledare Margaretha Häggström 031-368 03 89 eller kommunikationsstrateg Ulrika Cedervall 031-368 03 02.