Foto: Selma Media

Om oss

Daglig verksamhet Selma Stad består av tre olika inriktningar: Selma Service, Teater Phantastisk och Selma Media. Du kan läsa mer om dem under sidan Arbetsuppgifter och aktiviteter.

Deltagare och personal

Hos oss har cirka 24 deltagare sin dagliga verksamhet. Här arbetar fem stödassistenter med särskild kunskap inom drama, musik, dans, film, media, webb och service. 

Arbetssätt och metoder

Huset är stort och här är det liv och rörelse, vilket är viktigt att du är förberedd på. Det mesta av arbetet sker i grupp. Vi använder oss av tydliggörande pedagogik, alternativ och kompletterande kommunikation. Vi anpassar kommunikationen utifrån dina behov och förutsättningar. 

Inomhusmiljö

Vår verksamhet finns i Selma Lagerlöfs center i Backa. Våra verksamheter finns på plan 1 och det finns hiss. Många andra arbetar och har aktiviteter i samma hus som oss och det innebär en rörlig och kreativ miljö.

Utomhusmiljö

I samma hus som vår verksamhet finns bibliotek och restaurang. På torget finns övrig dagligvaruhandel med restauranger och apotek. Du kan ha med dig egen mat och värma, eller gå med oss till restaurang i området.

Resa hit

Vår verksamhet är finns i Selma Lagerlöfs Center på Selma Lagerlöfs torg 2.  Huset ligger nära hållplatsen Selma Lagerlöfs torg. Serviceresor stannar vid entrén.