Foto: M K

Konferens och lokaler

Välkommen att boka lokaler på Selma Lagerlöfs Center. Vi erbjuder tillgängliga lokaler för både större och mindre möten. Du kan välja mellan olika lokaler för upp till 230 personer. Modern teknik ingår i alla våra lokaler. Föreningsverksamhet och annan ideell förening i Göteborgs stad har möjlighet att hyra lokal till ett rabatterat pris. Du kan inte hyra lokaler hos oss för fester där det förekommer alkohol.

Allmänt om lokalerna

På Selma Lagerlöfs Center får du tillgång till den moderna teknik som behövs för att genomföra en lyckad konferens. Alla lokaler har trådlös internetuppkoppling och projektor.

Lokalerna är tillgänglighetsanpassade och Selmas sal är utrustad med hörselslingor. Har du en synnedsättning så finns det ledstråk i vår byggnad så att du hittar rätt. Tänk på att om någon i ditt sällskap sitter i rullstol eller permobil så ryms färre personer i lokalen. Fråga gärna om råd när du bokar, så att du får den lokal som passar bäst för just ditt möte.

För dig som är privatperson är lokalerna tillgängliga hos efter kl. 17:00 vardagar.

Lokaler som hyrs ut till föreningsverksamhet

Rabatterat pris ges till föreningar som är verksamma i Göteborgs Stad. Vi har några lokaler som endast hyrs ut till föreningar och du hittar mer information om dessa lokaler på sidan Lokaler för föreningar.

Kontakta oss om du vill du veta mer!

Informationen
Telefon: 031-366 90 20
E-post: selmalagerlofscenter.informationen@norrahisingen.goteborg.se

Hitta hit och öppettider

Här kan du se hur du tar dig till Selma Lagerlöfs Center och våra öppettider!
Klicka här