I de gemensamma utrymmen finns det sittplatser och TV-hörn där man kan slå sig ner. Foto: Cordovan Communication

Restaurang och meny


Sehlstedts har en egen restaurang som heter Elias kök och som är lunchöppen för allmänheten under vardagarna. Det är en trevlig plats att träffa anhöriga och vänner på. Du som bor här betalar ingenting extra om du väljer att äta i restaurangen eftersom maten ingår i hyran.

Mat och dryck på Sehlstedts

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

På Sehlstedts lagas all mat i huset. Du kan du kan välja mellan två rätter till lunch och givetvis framföra önskemål inför framtida menyer. Du fyller i ett formulär under veckan om vad du önskar att äta följande vecka.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchrestaurangen Elias kök. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Lunchpriser och måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Sehlstedts Vård- och omsorgsboende

Restaurang Elias kök

Elias kök serverar säsongsanpassad husmanskost. Vi erbjuder ekologiska och goda lunchalternativ. Du kan välja mellan två alternativ till lunch och till det ingår salladsbuffé, hembakat bröd, kaffe och kaka. Vi har även fika.

All mat som serveras på Sehlstedts Vård- och omsorgsboende lagas i Elias kök på entréplan. Om du bor här kan du välja att äta dina måltider i den gemensamma matsalen eller inne i din lägenhet. På vård- och omsorgsboendet serverar vi frukost, lunch och middag samt tre mellanmål.

Meny för restaurang Elias kök

Kontakta restaurang Elias kök

Telefon

Telefon
031-366 76 66

Besöksadress

Sehlstedtsgatan 12

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.93939484740087,57.727002974435635] }, "properties":{ "title":"Elias kök restaurang", "content":"Sehlstedtsgatan 12" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner