Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 1 april 2020 klockan 14:07 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Schillerska gymnasiet

Välkommen till Schillerska!

Hos oss får du en inspirerande skolmiljö och en god utbildning som förbereder dig för livet och för vidare studier på högskolan. Våra lärare är engagerade och inspirerande. De arbetar alla för att du ska lyckas. Schillerska är känd för sitt samhälls- och kulturengagemang och vårt centrala läge i Vasastan ger stora möjligheter till spännande utbyten med andra gymnasieskolor, högskolor och med näringslivet. Elevkåren är mycket aktiv och på skolan finns många föreningar att engagera sig i.

Aktuellt

Information om distansundervisning

Publicerad 18 mars 2020
Viktig information om distansundervisning på Schillerska.

Franska och Tyska sektionens resa skjuts upp tills vidare

Publicerad 6 mars 2020
Franska och Tyska sektionens planerade utbytesresa till Strasbourg och Lahr skjuts upp tills vidare på grund av situationen med Coronavirusets pågående spridning.

Ilcompetition- Språktävlingar på Schillerska den 5 mars

Publicerad 4 mars 2020
GRATTIS och LYCKA TILL ALLA MEDVERKANDE! Våra elever: Elvira Hagström Es18BFS och Liv Carleheden Blomdahl ES18MBS tävlar i Regionfinal i Engelska, Lex Eliasson HU19A och Ellen Pettersson ES17MBS tävlar vidare i Svenska och Karl Zetterquist HU18A tävlar vidare i Modersmål spanska.
${loading}