Till innehåll

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Senast uppdaterad: 12 maj 2021 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Lo Birgersson

Ryaskolan

Välkommen till Ryaskolan

Ryaskolan är en trygg skola där mångfald, jämställdhet och demokrati ger kunskap och lägger grunden för ett livslångt lärande. I mer än 50 år har Ryaskolan funnits som grundskola i Göteborgs stad. Vi erbjuder skola från förskoleklass upp till nian. Vår skola ligger i södra Biskopsgården där vi har naturen som granne. På vår skola går det drygt 500 elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Vi är drygt 80 medarbetare.

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 25 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Ryaskolan berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Att se eleven och bygga relationer är det viktigaste

Publicerad 23 oktober 2018
Jag tycker att mötet med eleven och se deras nyfikenhet växa är det roligaste med att vara lärare, säger Angelica Lundin. Sedan älskar jag att lära ut mina egna favoritämnen matte, kemi, biologi och fysik.
${loading}