Aktuellt

 • Till helgen invigs Ruddalens skrinnarhall!

  Publicerad 27 november 2023
  Skrinnarhallen har de senaste åren varit stängd på grund av renovering, men öppnade i oktober. Helgen 1-3 december invigs hallen med uppvisningar, skridskodisco och världsrekordförsök i världens längsta skridskotåg.
 • Duschar renoveras - bastun stängd från 25 september till 3 december

  Publicerad 10 november 2023
  Duschutrymmena i anslutning till bastun i Ruddalens idrottscentrum är slitna och behöver renoveras. Arbetet startade 25 september och ska vara klart 3 december.
 • Nu har Ruddalens skrinnarhall öppnat

  Publicerad 1 november 2023
  Skrinnarhallen, som varit stängd för renovering de senaste åren, har nu öppnat för föreningar, skolor och allmänhetens åkning.
 • Glöm inte din gyminstruktion

  Publicerad 4 september 2023
  När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.
 • Vi återgår till ordinarie öppettider för bastun

  Publicerad 17 augusti 2023
  Från måndag den 21:e augusti återgår vi till ordinarie öppettider för bastun på Ruddalens idrottscentrum.
 • Nyheter i gymmet från 1 maj

  Publicerad 17 april 2023
  Från 1 maj sker några ändringar för gymmet: en ny åldersgräns börjar gälla, provträningsveckan tas bort och ersätts med fem prova på-tillfällen och kroppsanalysen tas bort.
 • Viktigt för dig som har träningskort på Ruddalens idrottscentrum

  Publicerad 13 april 2023
  Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Ruddalens idrottscentrum idag.