Aktuellt

 • Ruddalens idrottscentrum stänger klockan 19 tisdag 16 april

  Publicerad 11 april 2024
  Tisdag 16 april stänger idrottscentrumet tidigare på grund av elarbete. Senast klockan 19 behöver du som besökare lämna anläggningen. Även motionsspåren i området påverkas och kommer att vara släckta från klockan 20.
 • Träna med instruktör på Ruddalens utegym i vår

  Publicerad 6 april 2024
  I vår kan du delta i cirkelträning och ställa frågor till instruktör på sju av Göteborgs Stads utegym. På Ruddalens hålls det 28 tillfällen under våren. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs
 • Ungdomsträning i gymmet byter format

  Publicerad 18 mars 2024
  Ungdomsträning i gymmet, för dig som är 13 - 17 år, byter format.
 • Från 1 april kan du boka gruppträningspass sju dagar i förväg

  Publicerad 5 mars 2024
  Med start 1 april kan du boka plats på gruppträningspass sju dagar innan passet. 30 minuter efter att ett pass slutar, öppnar bokningen till nästa veckas pass.
 • Från 1 april har vi nya priser

  Publicerad 1 mars 2024
  Från måndag 1 april gäller nya priser för bland annat engångsbesök och periodkort för gym och gruppträning.
 • Ungdomsträning i gymmet startar torsdag 22 februari

  Publicerad 19 februari 2024
  Är du 13-17 år och vill träna på gymmet? På torsdag 22 februari klockan 17-18 drar ungdomsträning i gymmet igång på Ruddalens motionscentrum.
 • Standarden på Ruddalens fotbollsarena uppgraderas

  Publicerad 8 februari 2024
  Omklädningsrummen som idag finns i nybyggda Ruddalens ishall används av både is-sporternas och fotbollens föreningsliv, skolor och allmänhet. Omklädningsbehovet är därför stort och en ny omklädningsbyggnad med integrerad läktare håller på att byggas mellan ishallen och arenaplanen.
 • Glöm inte din gyminstruktion

  Publicerad 4 september 2023
  När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.