Aktuellt

 • Bygget påverkar gång- och cykelbanan

  Publicerad 4 maj 2022
  Fram till och med den 29 maj gäller begränsad framfart på gång- och cykelbanan intill den nya ishall som håller på att byggas.
 • Bygget påverkar Ruddalen 1

  Publicerad 8 april 2022
  Nu gäller nya publikentréer till fotbollsplanen Ruddalen 1, som en effekt av det pågående bygget av bandyhallen. Såväl angränsande ytor som ytor inne vid planen påverkas.
 • Träna med instruktör i utegym - gratis!

  Publicerad 23 mars 2022
  Under våren 2022 kommer det att finnas en gyminstruktör på plats i utegymmen på våra nya aktivitetsytor i Länsmansgården och Blidväder i Biskopsgården. Vi finns också på plats i Dalen, Skatås och Ruddalens utegym.
 • Byggprojektet påverkar entréområdet och motionsspåren i Ruddalen från 23/3 till slutet av året

  Publicerad 22 mars 2022
  Under våren fortsätter arbetet med tak och väggar på nya ishallen och samtidigt börjar renoveringen av skrinnarhallen. Detta kommer att påverka området kring Ruddalen.
 • 9 februari slopas restriktionerna – det här gäller hos oss

  Publicerad 7 februari 2022
  Onsdag 9 februari tas de nationella pandemirestriktionerna bort. Då gäller inte längre de tillfälliga maxantalen i vår anläggning och vi kan välkomna fler besökare. Du behöver inte längre boka tid till gymmet. Bastun och omklädningsrum är öppna som vanligt.
 • Stommen på Ruddalens nya bandyhall uppe

  Publicerad 1 december 2021
  För att förlänga issäsongen omvandlas Ruddalens bandybana till en skridsko- och bandyhall. Arbetet har pågått sedan juni 2021 och nu är äntligen första stålstommen på plats.
 • Stängt för Skateboardåkning

  Publicerad 10 november 2021
  Nu kan du inte längre åka skateboard i rinken på Ruddalens Idrottscentrum. Från och med den 10 november är det endast bokade föreningar som har tillgång till utrymmet.
 • Två nya löpband till gymmet

  Publicerad 25 oktober 2021
  Nytt datum: Två nya löpband kommer att installeras måndag 8 november i Ruddalens gym.
 • Flera ombyggnationer på gång i Ruddalen

  Publicerad 28 september 2021
  De närmsta åren sker en stor satsning på Ruddalens idrottscentrum. I juni 2021 startade bygget av en skridsko- och bandyhall där bandybanan ligger. Vintern 2021 börjar arbetet med att byta ut skrinnarhallens trasiga kylrör.