Boka rum


Regnbågshuset finns till för dig som är hbtqi eller dig som är del av en grupp eller förening inom hbtqi-communityt. Är du intresserad av att låna rum för ett möte eller arrangera en aktivitet i Regnbågshuset? Vad roligt, det är helt gratis!

Skicka in en bokningsförfrågan

Du skickar in bokningsförfrågningar via mejl till regnbagshuset@demokratimedborgarservice.goteborg.se. Har du frågor eller funderingar kan du självklart också ringa eller besöka Regnbågshuset under tiden för öppet hus.

Inkludera gärna följande:

  • Önskemål om datum och tid
  • Önskemål om vilket/vilka rum du vill boka
  • Vad ska du använda rummet till?
  • Hur många tror du att ni kommer vara?
  • Behöver ni några särskilda möbler eller teknik?

Personal på Regnbågshuset kollar mejlen varje dag, men det kan vara bra att ha minst en veckas framförhållning. 

Tänk på att du behöver en överenskommelse

För dig som inte har bokat rum eller arrangerat en aktivitet i Regnbågshuset tidigare behöver du inför din aktivitet ha fått en genomgång kring riktlinjer och struktur för trygghet och säkerhet. I samband med genomgången får du skriva under en överenskommelse för att få boka och arrangera aktiviteter i Regnbågshusets lokaler.

Om du inte har en överenskommelse sedan tidigare behöver du boka in en tid för genomgång i god tid innan din aktivitet är planerad. Du kan reservera en tid även om du inte har en överenskommelse, men bokningen kommer bli bekräftad först efter du signerat en överenskommelse. 

Arrangörsstöd

Om du har frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till personalen i Regnbgåshuset! Personalen finns tillgänglig för att boka in arrangörsstöd. Arrangörsstöd kan handla om att bolla idéer, få stöttning i att komma vidare i sin planering eller råd inför genomförande av en aktivitet.