Aktuellt

 • Ledig plats i Göteborgs Stads HBTQI-råd

  Publicerad 23 november 2023
  Det finns en ledig plats i Göteborgs Stads HBTQI-råd. Om du är intresserad av att vara med finns möjligheten att lämna in en intresseanmälan fram till och med den 29 november.
 • Regnbågshuset firar 1 år

  Publicerad 17 november 2023
  Under helgen 2–3 december firar Regnbågshuset 1 år! Under två hela dagar kommer hbtqi-communityt fylla mötesplatsen med aktiviteter och evenemang.
 • Stängt på Alla helgons dag

  Publicerad 1 november 2023
  På grund av helgdagen Alla helgons dag är Regnbågshuset stängt på lördag 4 november. Mötesplatsen har öppet som vanligt söndag 5 november.
 • Gränsöverskridande samtal i Regnbågshuset

  Publicerad 23 oktober 2023
  Tisdag den 7 november arrangeras det första mötet med titeln Samtal under Regnbågen. Mötet är ett gemensamt evenemang av flera olika arrangörer i Regnbågshuset, och alla intresserade är välkomna att delta.
 • Dags att utvärdera Regnbågshuset

  Publicerad 3 oktober 2023
  Under oktober månad genomförs den första utvärderingen av Regnbågshuset. Utvärderingen görs dels genom en enkät, dels genom gruppintervjuer. I den här artikeln kan du läsa mer om hur du bidrar.
 • Välkommen till arrangörsträff

  Publicerad 28 september 2023
  Regnbågshuset bjuder in till arrangörsträff för alla som redan arrangerar aktiviteter för hbtqi-personer, planerar att göra det eller har idéer till aktiviteter.
 • Dags för husmöte

  Publicerad 31 augusti 2023
  Nästa vecka är det dags för husmöte i Regnbågshuset. Inför varje husmöte är alla som är intresserade välkomna till Regnbågshusets samverkansgrupp för att få information om det som ska diskuteras och dela med sig av tankar och åsikter kring det som ska beslutas på husmötet.
 • Regnbågshuset öppnar igen efter sommaren!

  Publicerad 31 augusti 2023
  I helgen, 2–3 september, öppnar Regnbågshuset igen efter att ha varit stängt under sommaren. Från och med nästa vecka har mötesplatsen öppet som vanligt.
 • Nu är det sommarstängt i Regnbågshuset

  Publicerad 1 juli 2023
  Från och med 2 juli är det sommarstängt i Regnbågshuset. Mötesplatsen öppnar igen lördag 2 september.
 • Sommarlovsaktiviteter i Regnbågshuset

  Publicerad 26 juni 2023
  27–29 juni håller Regnbågshusets sommarjobbare aktiviteter för alla åldrar på plats i Regnbågshuset. Läs mer om vad som händer i den här artikeln.
 • Nu slutar Kim

  Publicerad 21 juni 2023
  Under våren har Kim Mäkelä gjort praktik på Regnbågshuset inom ramen för sin utbildning i konceptutveckling. I dag var Kim tillbaka för att berätta om den nulägesanalys hen gjort av verksamheten, tackas och utvärdera sin praktik.
 • Sommaraktiviteter för hbtqi-communityt

  Publicerad 3 juni 2023
  För att sprida information om de aktiviteter för hbtqi-personer som händer i staden under sommaren bjöds intresserade in till en arrangörsträff på Regnbågshuset den 1 juni. I den här artikeln kan du läsa mer om vad som sades och vad som är på gång i sommar!
 • Fira Pride i Regnbågshuset

  Publicerad 25 maj 2023
  West Pride står för dörren. Nytt för i år är en extra veckas firande som kallas för Pre-Pride, vilket innebär att det blir hela två veckor av festligheter! I den här artikeln kan du läsa om alla roliga aktiviteter som kommer hända i Regnbågshuset.
 • Skapa aktivitet i Regnbågshuset under Göteborgs Kulturkalas

  Publicerad 2 maj 2023
  1–3 september 2023 äger Göteborgs Kulturkalas rum. Är du intresserad av att arrangera en workshop, ha en föreställning eller liknande i Regnbågshuset under helgen 2–3 september? I så fall kan din aktivitet vara med i deras officiella program!
 • Är du intresserad av att vara ledamot i Göteborgs Stads HBTQI-råd?

  Publicerad 2 maj 2023
  Nu är intresseanmälan öppen för dig som identifierar dig inom samlingsbegreppet hbtqi och som vill ägna tid och engagemang för att förbättra hbtqi-personers livsvillkor i Göteborg.
 • Ändrade öppettider

  Publicerad 2 maj 2023
  Från och med maj har Regnbågshuset ändrade öppettider. Tiderna för öppet hus på tisdagar, onsdagar och torsdagar flyttas till klockan 15–18. Under de helger Regnbågshuset har öppet kommer det gå att arrangera aktiviteter fram till klockan 21 både lördag och söndag.
 • Rapport från inflytandeforum 2 april

  Publicerad 2 maj 2023
  Den 2 april genomfördes Regnbågshusets första inflytandeforum. Tre teman diskuterades: inköp och möblering, öppettider och Regnbågshusets utvecklingsplan. Inflytandeforum sker en gång om året för alla intresserade som vill vara med och bestämma vad som ska prioriteras och förbättras i Regnbågshuset.