Lektionssal på Odinsskolan (ur Göteborgs skolmuseums arkiv), fotograf okänd.

Beställ betyg och klasslistor

Ska du söka jobb eller utbildning och har tappat bort ditt betyg? Eller planerar du en klassåterträff och vill ha tag på de gamla klasskompisarna? Här kan du beställa betyg och klasslistor.

Vilka betyg och klasslistor finns på Regionarkivet?

Regionarkivet har äldre betyg och klasslistor från de flesta skolor i Göteborg, även nedlagda. Vi har även slutbetyg från fristående skolor i Göteborg från och med år 2012.

Om du söker betyg som utfärdades för mindre än cirka tio år sedan från en kommunal skola finns ditt betyg troligtvis inte på Regionarkivet ännu. Kontakta då i första hand skolan för grundskolebetyg, utbildningsförvaltningen för gymnasiebetyg eller arbetsmarknad och vuxenutbildningsförvaltningen för komvuxbetyg.

Hitta grundskolor i Göteborgs Stad

Utbildningsförvaltningen

Arbetsmarknad och vuxenutbildningsförvaltningen

Blankett för beställning av betyg och klasslistor

Här nedanför finns en pdf-fil där du fyller i de uppgifter som behövs. Du kan bifoga filen i ett e-postmeddelande till Regionarkivets myndighetsbrevlåda arkivnamnden@arkivnamnden.goteborg.se. Du kan också spara filen på din dator och mejla den till oss vid ett senare tillfälle, eller skriva ut den och skicka med posten eller lämna in i vår expedition.