Foto: Lo Birgersson

Bergkristallparken

Bergkristallparken är en stadspark i sydvästra Göteborg, öppen för alla. Parken är ett ständigt pågående projekt som vi bygger tillsammans.

En plats för alla

Bergkristallparken är en plats för alla mellan 0 och 100 år – boende, föreningar, organisationer, skolor med flera är verksamma i parken. Alla är välkomna att ta del av parkens aktiviteter, men också att tillsammans med oss utveckla verksamheten utifrån egna önskemål och idéer.

Actionytan – 460 m2 betongpark

Här kan du utmana dig själv inom actionytans olika svårighetsgrader. Här samsas nybörjare med de riktigt erfarna! Läs mer om Actionytan här.

Parkhuset

Du kan boka huset för möten, workshops med mera. Här finns ett fullt utrustat kök och plats för 50 personer (ej sittande).  På sommaren driver vi café med uteservering.

Scenen

Här kan spontana föreställningar uppstå men även planerade programpunkter som till exempel allsång, barnteater med mera. Kontakta oss ifall du önskar använda scenen.

Odlingslådor

På Måndagar klockan 15:00  16:00 har vi odlingsgrupp för alla åldrar. Hit kan du komma för att dela med dig av din kunskap, eller få nytta av andras.

Basketplan, fotbollsplan & boule

Här finns också en fotbollsplan, basketplan och en föreningsdriven bouleplan.

Bildlayout: Grafiska Gruppen

Karta över Bergkristallparken

Kontaktuppgifter och öppettider

Här finns mer information om kontaktuppgifter och öppettider.