Foto: Gerd Polheimer

Vår förskola


Prästvägens förskola består av två byggnader, en skolbyggnad från 1800-talet som genomgått en större renovering till förskola samt paviljonger längs med Fyrväpplingsgatan. Förskolan ligger fint placerad nära Kyrkbyn och har en stor fin gård.

Avdelningar och personal

Förskolan består av två byggnader. Vi använder enbart paviljongen i dagsläget, under tiden huvudbyggnaden renoveras. I paviljongen finns avdelningarna Utkiken, Kompassen, Styrbord och Trossen. I det gamla skolhuset som vi flyttar in under 2024 så kommer det finnas fyra avdelningar i det gamla skolhuset med plats för 76 barn.

Nattomsorgen flyttar på grund av renovering

Vår huvudbyggnad där dygnet runt-verksamheten finns håller på att renoveras. Verksamheten flyttar till Miraallén 64 i Sannegårdshamnen. På Miraallén 64 erbjuder vi omsorg: måndag-söndag klockan 06.00-22.00 (ingen övernattning).

Har du behov av nattomsorg finns det på följande förskolor:

  • Gånglåten 31 förskola
  • Kapellgången 8–10 förskola
  • Salsavägen 47 förskola
  • Sommarvädersgatan 8 förskola

 Så här gör du för att ansöka om plats på nattis.

Pedagogik

På vår förskola vill vi att alla ska trivas och känna sig trygga, ha roligt tillsammans och lära genom leken. Vi odlar i vår pedagogiska trädgård samt arbetar med olika projekt utifrån vårt gemensamma tema Hållbar utveckling.

Besök på förskolan

Är du intresserad av att komma och besöka vår förskola? Mejla rektor. Se kontaktuppgifter.