Polhemsgymnasiet vinner stort i regionfinalen av årets UF-vecka

Publicerad 19 mars 2021

E-WEEK, ersätter den traditionella UF-mässan som genomförs varje år. Den 18e mars utsågs vinnarna i UF-företagarna i en digital livesändning från Studio Gothia. Polhemsgymnasiet tog hem pris i flera kategorier, bland annat priset i den prestigefyllda kategorin "Årets UF-företag".

Läsa och Lära UF från Polhemsgymnasiet tog hem guldet i tävlingskategorin Årets UF-företag. Läsa och Lära UF har tagit fram en bok och ett armband som gör den yngsta generationen mer medvetna om de 17 globala målen.

Motiveringen lyder: ”Med ett tydligt kundfokus har ni hittat den pedagogiska formeln – att förstå sig på de globala hållbarhetsmålen. Med ett stort driv och kreativitet, en bra story och riskbenägenhet, har ni tillsammans bidragit till en bättre planet!”

Polhemsgymnasiet vann under kvällen fem första pris och ett andra pris i fem olika kategorier:

Årets UF-företag, första pris: Läsa och Lära UF EK18A, Årets Reklamfilm, första pris: LuxAdvertising UF EK18A, andra pris: KeepIt UF TE18B, Årets socialt hållbara UF-företag: Läsa och Lära UF EK18A, Årets vara, första pris: Läsa och Lära UF EK18A, Årets Innovation, första pris: Säkra UF TE18A

Stort grattis till alla fantastiska elever som deltagit. Vi är stolta och imponerade av ert fantastiska arbete och engagemang!