Till innehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Oscar Fredriksskolan F-6

Välkommen till Oscar Fredriksskolan

Oscar Fredriksskolan är en skola med omkring 500 elever i förskoleklass till årskurs 6. Vår skola ligger i hjärtat av Linnéstaden med goda kommunikationer via både buss och spårvagn. Vi fokuserar på att vara utomhus och har en stor gård med klätterställning och bollplaner. Vi har nära till Slottsskogen och Botaniska trädgården. På Oscar Fredriksskolan arbetar vi aktivt med information och dialog för att skapa förtroende mellan skola, elever och vårdnadshavare.

Aktuellt

Oscar Fredriksskolan får ny rektor

Publicerad 18 april 2024
Från 1 juli 2024 får Oscar Fredriksskolan ny rektor. Det är Fjällskolans rektor, Sladjana Angelova, som tar över efter nuvarande rektor Elisabeth Ahlqvist-Johansson.

Oscar Fredriksskolan sjuder av liv under Partille cup

Publicerad 7 juli 2023
Trots att sommarlovet har börjat sjuder det av liv på Oscar Fredriksskolan. Drygt 100 handbollsspelare från hela Sverige och runt 200 elever på fritids fyller skolan med stoj och lek. Vaktmästaren Sören ser tillsammans med medarbetarna i skolmatsalen till att allt flyter på.

Oscar Fredriksskolan och Skutehagsskolan har gått vidare till semifinal i Vi i femman

Publicerad 25 mars 2022
Åtta klasser deltog i kvartsfinalerna. Fyra gick vidare till semifinal. Skolorna som har gått vidare till semifinal är Lackarebäcksskolan 5A, Oscar Fredriksskolan 5A, Skutehagsskolan 5C och Vällsjöskolan 5A.
${loading}