Foto: Maria Stenmark

Aktiviteter

Här kan du hitta aktiviteter som Öppna förskolan arrangerar utanför de vanliga öppettiderna. Ibland gör vi utflykter eller har föreläsare på besök. Du kan läsa om aktiviteterna här på sidan.

Aktuellt

Nu har vi bara utomhusaktiviteter. Vi planerar vecka för vecka hur vi gör med vår verksamhet. Aktuellt program kan du hitta där våra öppettider finns.

Ring gärna om du undrar något.

Vi finns här om du vill prata och vi kan förmedla kontakt till vår förebyggande socionom Anna Henning om du behöver stöd .

Alla våra telefonnummer finns längst ner under kontakt.

Utomhusaktiviteter:

Bebisträff

Vi kommer att ha bebisträffar på torsdagar klockan 13-15 med start 20 augusti. Vi kommer åtminstone till en början att vara utomhus nära öppna förskolan.

Bebisträffen passar dig som har en bebis som är yngre än åtta månader.

Vi träffas på uteplatsen på baksidan av öppna förskolan, gå runt huset och över gräsmattan.Om vi ska träffas någon annanstans kommer det att stå här.

Du behöver inte anmäla dig innan. Det går bra att komma och gå som du vill mellan klockan 13 och 15 som det passar dig och din bebis.

Gipsavtryck.

Det går bra att komma förbi och hämta färdiga gipsavtryck ring gärna innan så du vet att vi finns på plats.

Om du vill göra gipsavtryck så hör av dig till 0725 310 528 så kan vi se om vi kan hitta en tid att göra det utomhus på uteplatsen på baksidan av öppna förskolan.


ABC – föräldraträffar – för dig med barn 3-12 år

Just nu med anledning av Coronaviruset hålls inga ABC-träffar

ABC – föräldraträffar – för dig med barn 3-12 år