Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 4 december 2020 klockan 09:35 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Nygårdsskolan

Nygårdsskolan F-9

Välkommen till Nygårdsskolan

På Nygårdsskolan går ca. 590 elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi finns i Billdal i nya, fräscha lokaler med stora, välutrustade, ändamålsenliga salar och har nya fina skolgårdar som är designade av våra barn för våra barn. Skolan är mycket vackert belägen med närhet till både skog och hav och har ett eget kök. Vår matsal drivs av vår prisbelönade, engagerade och kunniga personal som alltid serverar god, näringsrik och hemlagad mat i lugn miljö. Facebooksida: Nygårdsskolan Billdal

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 30 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Nygårdsskolan berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Inför förskoleklassvalet 20/21

Publicerad 13 november 2019
Om du har ett barn som fyller sex år under 2020 innebär det att ditt barn ska börja skolan hösten 2020. Alla barn som är folkbokförda i Göteborg är garanterade att få en plats i någon av våra skolor. Du som vårdnadshavare kan önska vilken skola vill att ditt barn ska gå i - ta den möjligheten!
${loading}