Framtidens hotellmedarbetare - ansökan avslutad

Vill du ha ett spännande och omväxlande jobb inom framtidens hotellbransch? Hotell- och besöksnäringen är i stort behov av kompetent personal som vill vara med på resan mot framtiden. Coronapandemin har slagit hårt mot branschen som nu kraftsamlar för att möta den efterfrågan som sakta men säkert kommer återuppbyggas i takt med att omvärlden återhämtar sig.


Om kursen

Denna kurs riktar sig till dig som vill jobba inom framtidens hotellbransch. Kursen är speciellt framtagen i samarbete med hotell- och besöksnäringen, och är utformad för att ge kunskaper och färdigheter som efterfrågas av branschen. Efter att du har genomfört kursen får du även ett intyg som bekräftar att du har deltagit och innehar relevanta kunskaper.

Behörighet

- Du ska ha fyllt 20 år

- Du är folkbokförd i Göteborgs kommun

- Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska

Kursinnehåll

Kursen inleds med ämnen som läses gemensamt, till exempel service och bemötande, livsmedelshantering, ledarskap och självledarskap. Därefter har du möjlighet att välja en av inriktningarna nedan. Kursen avslutas med en gemensam rekryteringsmässa dit flera hotell från näringslivet är inbjudna.

Service Crew Front of House

Inriktningen passar dig som vill arbeta i till exempel reception, med konferenser, servering och försäljning.

Service Crew Back of House

Inriktningen passar dig som vill arbeta med till exempel hushållsarbete, möblering, fastighetsskötsel och i frukostservering.

Viktig information om kursen

- Start- och slutdatum: Ansökan stängd

- Studietakt: Heltid, 100%

- Plats: Digital distansundervisning

- Kursen berättigar ej studiemedel, egen försörjning krävs

- Efter avslutade studier erhålls ett intyg, ej betyg


Sista anmälningsdag för kursen är passerad.