Höstlovsjobb - ansökan stängd

Vill du prova på arbetslivet under höstlovet och få chansen att tjäna egna pengar och få in en fot på arbetsmarknaden? Inför höstlovet annonserar vi 1000 lediga jobb för ungdomar i Göteborgs Stad. Under en veckas tid får du möjligheten att jobba på en arbetsplats med trevliga kollegor och varierande arbetsuppgifter.

Om höstlovsjobben

Jobben erbjuds av flera olika arbetsplatser inom Göteborgs Stad. Som en av Sveriges största arbetsgivare erbjuder vi en mängd olika arbetsplatser och uppgifter. Du kan exempelvis få jobba på förskola och fritids, inom storkök, vaktmästeri eller kulturverksamheter.  

Höstlovsjobben kommer att erbjudas under höstlovsveckan (vecka 44). Du arbetar dagtid, åtta timmar om dagen, och får lön för dina insatser. När höstlovet och din anställning är över kan arbetsplatsen erbjuda intyg som stärker ditt cv, vilket ökar dina chanser att få jobb i framtiden.

Vem kan söka?

  • Du ska gå på gymnasiet eller vara inskriven på kommunala aktivitetsansvaret och du får inte ha fyllt 20 år före anställningens sista dag
  • Du ska vara folkbokförd i Göteborgs Stad

Efter anmälan

När du har skickat in din intresseanmälan till höstlovsjobb 2021 väntar en utlottning av jobben – vi lottar ut jobben för att alla ska få en lika chans. Du får besked på om du erbjuds ett jobb eller inte till den e-postadress och det telefonnummer du angivit i anmälan. Du behöver svara ja/nej på Mina sidor inom utsatt datum för att säkra eller avstå ditt jobberbjudande. Skulle du inte svara i tid så erbjuds en annan sökande jobbet. 

Mina sidor


Viktig information:

  • Anmälan är öppen från 1–30 september 2021
  • Anställningen varar mellan 1–5 november 2021 (vecka 44)
  • Utdrag ur belastningsregistret kan begäras av vissa arbetsplatser
  • Besked om jobb skickas ut i mitten av oktober
  • Lönen är 94,60 kronor/timmen (inklusive semesterersättning)
Ansökan är stängd. 

Har du frågor kring höstlovsjobben?

Du är välkommen att kontakta oss: 

ungdomsjobb@arbvux.goteborg.se  

031-368 31 10

Telefontider:
Måndag 9-11.30
Tisdag 9-11.30 samt 13-15.30
Onsdag 9-11.30 samt 13-15.30
Torsdag 9-11.30 samt 13-15.30
Fredag 9-11.30