Framtidens restaurang- och krogmedarbetare - ansökan avslutad

Få branscher erbjuder unga så många möjligheter som restaurang- och krogbranschen och jobben finns i såväl städer och småorter som på semesterorter, både i Sverige och utomlands. Med denna kompetenshöjande kurs, som är utformad tillsammans med branschen i Göteborg, får du relevanta kunskaper som ökar dina chanser att få jobb i krogbranschen.  Ansök idag och bli framtidens restaurang- och krogmedarbetare!

Om kursen

Genom denna fem veckor långa kurs får du lära dig hur du bemöter gäster, ger god service och sköter en ansvarsfull alkoholservering. Dessa kunskaper stärker inte enbart din konkurrenskraft i restaurang- och krogbranschen utan även i hotell-, rese- och turistbranschen. Du som söker gillar att träffa nya människor, utmana dig själv och vill gärna jobba i en bransch som erbjuder många utvecklingsmöjligheter och livserfarenheter. Kursen är främst teoretisk och webbaserad, vilket innebär att den sker digitalt på distans.

Efter kursen

När du har slutfört kursen belönas du med ett intyg som styrker att du har relevanta kunskaper som är efterfrågade av branschen.

Vad krävs för att jag ska kunna söka kursen?

  • Du har fyllt 20 år
  • Du är folkbokförd i Göteborgs kommun
  • Du har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska

Viktig information om kursen

  • Startdatum: 17 maj
  • Plats: Digital distansundervisning
  • Kursen berättigar ej studiemedel, egen försörjning krävs
  • Efter avslutad kurs erhålls ett intyg, ej betyg

Sista ansökningsdag för kursen är den 10 maj.

Efter ansökan blir du blir kallad till en intervju, därefter görs ett urval om vilka som antas till kursen. Urvalet baseras på ditt intresse för branschen, dina kunskaper om service och att du ska kunna prata bra svenska (gymnasienivå).

Sök till Framtidens restaurang och krogmedarbetare