Andra möjligheter


Det finns andra möjligheter att hitta sysselsättning för dig som är ung, utöver de sökbara insatser som Arbetsmarknad och vuxenutbildning erbjuder. Här hittar du några av dem.

Kultursommarjobb

Du kan söka kultursommarjobb inom Göteborgs Stad, Kulturförvaltningen.  Som kultursommarjobbare ger du invånare och turister underhållning på stadens torg och gator. Mer information och möjlighet att ansöka. 

Arbetsförmedlingen

Skriv in dig på Arbetsförmedlingen. På Arbetsförmedlingens webbplats hittar du kontaktuppgifter samt en mängd information om hur du söker jobb. Det finns även information som är riktad till dig som är ung. 

Jobbpool

Föreningen Skarpt Läges jobbpool är en digital läroplattform med fokus på att söka jobb. Här hittar du livesända arbetsplatsbesök och får direktkontakt med arbetsgivare, tillgång till lediga jobb inom föreningens arbetsgivarnätverk samt massor med information om hur du söker jobb. Skarpt Läge, som har lång erfarenhet att hjälpa människor ut i arbete, erbjuder dig personlig kontakt och handledning. Ta del av erbjudandet på Skarpt Läges jobbpool.

Reboot – football for jobs

En ny utbildningssatsning från Svenska fotbollförbundet i samarbete med Göteborgs Fotbollförbund, Östergötlands Fotbollförbund och Västerbottens Fotbollförbund. Mer information om Reboot  football for jobs och hur du ansöker till den.

Är du intresserad av att starta eget och entreprenörskap?

För dig som är vill starta eget eller utveckla ditt entreprenörskap finns ett flertal organisationer som kan hjälpa dig.

Almi Väst

Business Region Göteborg

Coompanion

Drivhuset