Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 28 april 2021 klockan 11:06 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 16 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Nxtgengbg

Vi hjälper dig på vägen mot ett jobb

NxtGenGbg är samlingsplatsen för insatser som Arbetsmarknad och vuxenutbildning i Göteborg gör för att öka sysselsättningen bland unga i Göteborg. Insatserna syftar till att ge ökad arbetslivserfarenhet och värdefull kompetens som efterfrågas av olika branscher. Oavsett var din resa startar är det vårt uppdrag att se till att fler unga göteborgare kommer ut i utbildning, praktik eller jobb.

Framtidens restaurang- och krogmedarbetare

Få branscher erbjuder unga så många möjligheter som restaurang- och krogbranschen och jobben finns i såväl städer och småorter som på semesterorter, både i Sverige och utomlands. Med denna kompetenshöjande kurs, som är utformad tillsammans med branschen i Göteborg, får du relevanta kunskaper som ökar dina chanser att få jobb i krogbranschen. Ansök idag och bli framtidens restaurang- och krogmedarbetare!

${loading}