Mat och måltider

Varm mat kommer från Granlidens kök, som ligger i Askim. Vi kokar själv potatis, gör sallad och mellanmål. Varje vecka får du som boende en meny att välja från, med olika alternativ både för middag och kvällsmat. Det finns under hela dygnet alltid något att äta och dricka om du önskar det.

Maten från Granlidens kök lagas med kärlek

Varm mat kommer från Granlidens kök, som ligger i Askim, med mottot "med smör, grädde och kärlek". Vi kokar själv potatis, gör sallad och mellanmål. Varje vecka får du som boende en meny att välja från, med olika alternativ både för middag och kvällsmat.

Frukost serveras efter eget önskemål, någon gång mellan klockan 07.00-12.00. Lunch serveras klockan 13.00 och middag klockan 17.30. Utöver detta erbjuds tre mellanmål varje dag.

Det finns under hela dygnet alltid något att äta och dricka om du önskar det. Alla måltider serveras i matsalen i respektive flygel, om du vill äta tillsammans med övriga hyresgäster. Det går också bra att äta i din egen lägenhet om du så önskar.

Veckans meny kan du ta del av i appen "Omsorgen".

Maten som serveras i äldreomsorgen

Bra mat ger god hälsa och ska vara en källa till glädje och njutning. För att må bra behöver du äta och dricka tillräckligt. Det är också viktigt att äta bra för att hålla sig frisk och kunna återhämta sig efter en sjukdom.

Här kan du läsa mer om maten inom äldreomsorgen i Göteborgs stad.