Till innehåll
Foto: Jonny Zasella

Mötesplats Bagarns Gamlestaden

Välkommen till Bagarns

Bagarns mötesplats ligger i lokalen bredvid medborgarhuset i Gamlestaden på Brahegatan 11. Här är ungdomarna med och bestämmer över verksamheten och vilka aktiviteter vi ska genomföra. Vår primära målgrupp är ungdomar mellan 12 och 18 år, men dörren är inte stängd för någon.

Bagarns, den nya mötesplatsen i Gamlestaden

På Bagarns arbetar vi tillsammans med besökarna, vi vill att ni som besöker huset är med och bestämmer. Lokalerna är flexibla och vi jobbar tillsammans med dig för att genomföra dina idéer. Inget är omöjligt. Vårt främsta mål är att arbeta med inflytande och delaktighet. Vi vill att alla ska kunna påverka verksamheten, föreslå och genomföra aktiviteter. Vår primära målgrupp är ungdomar 12-18 år, men dörren är inte stängd för någon.

Intresserad? Prata eller kom med förslag till personalen så hjälps vi åt!
Vi har öppen verksamhet onsdag-torsdag 15-21 och var fjärde fredag och lördag 15-22

I källaren har vi en fullutrustad replokal samt en studio. I vårt lilla café finns möjlighet att köpa något litet att äta och dricka.

Vad är Kronometern?

Vi på Fritid Östra Göteborg vill ge er ungdomar större möjlighet att själva forma er fritid. Kronometern är en pott pengar som är avsedda för ungdomar i åldern 9-18 år i Östra Göteborg. Om du har en ide på vad du vill göra för dig och andra ungdomar på er fritid så kan du söka pengar hos oss.
Vid intresse kontakta någon av mötesplatserna i Östra Göteborg

${loading}