Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 22 januari 2021 klockan 16:24 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Mötesplats - kulturhus för seniorer i Centrum

Angående våra mötesplatser

Med anledning av Covid-19 satsar vi tillsvidare på att erbjuda utomhusaktiviteter och digitala aktiviteter som är nyttiga för både kropp och själ. Risken för smittspridning gör att inomhusaktiviteterna på våra mötesplatser tar en paus, men vi hoppas istället att ni tar en chans att möta oss och varandra på ett smittsäkert sätt ute i den friska luften eller kanske via padda, telefon eller datorn. Läs mer om vad som finns att delta i under Aktiviteter.

Aktuellt

Senior i Centrum – nu med QR-kod!

Publicerad 25 januari 2021
Vecka 4; QR-kod, Mc Donalds-matte och bröllopsresor! Variationen i vårt nyhetsbrev är oändlig. Häng med!

Den 32-åriga bröllopsresan!

Publicerad 18 januari 2021
Nyhetsbrev v3; Det är rätt trist nu, men vi kan i alla fall enas i känslan att vi åtminstone inte är ensamma om att känna på det sättet! Men vet du vad? Kolla in alla digitala grejer vi trots allt bjuder på i vårt nyhetsbrev!

Kändissnack på nätet!

Publicerad 4 januari 2021
Nyhetsbrev; v 1; Nytt år, nya möjligheter och måhända ett vaccin som biter som det ska. Vi håller tummarna! Varför inte inleda året med lite kändissnack, poddradio eller att en människa äter 10 spindlar under sin livstid i sömnen? Läs mer i vårt nyhetsbrev!

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}