Till innehåll

Mötesplats - kulturhus för seniorer i Centrum

Träffpunkter och mötesplatser öppnar upp under trygga former

Vad betyder öppna upp under trygga former? För träffpunkter och mötesplatser inom Göteborgs Stad som vänder sig till personer över 65 år betyder det att vi nu kommer att erbjuda aktiviteter för grupper på max åtta personer samt att det sker utomhus. Läs mer om vad som finns att delta i under Aktiviteter.

Aktuellt

Digital bokcirkel!

Publicerad 21 september 2021
Nyhetsbrev v. 38; Med en trevlig citat till Albert Einstein inleder vi vårt nyhetsbrev för denna vecka "När du uppvaktar en trevlig tjej kan en timme kännas som en sekund. När du sitter på glödhet aska känns en sekund som en timme. Det är relativitet". Några aktiviteter erbjuder vi på också.

Sopplunch utomhus!

Publicerad 13 september 2021
Nyhetsbrev v. 37; September månades hälsoråd. Sopplunch. Digitala aktiviteter. Tematiska promenader- Rörelser med Hälsolots. Veckans kluring och lite mer har vi på vårt nyhetsbrev

Simhallarna öppnar!

Publicerad 6 september 2021
Nyhetsbrev v. 36; Det är så härligt att vi äntligen kan öppna upp så smått. Vi längtar efter er. Höstprogrammet är färdigt nu för att hämtas. Simhallarna öppnar. Digitala aktiviteter kör vi också. En ny kluring och nya poängpromenadsfrågor är ute och lite mer.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}