Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 4 mars 2021 klockan 14:02 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Sharon Raoufi

Montessoriskolan Elyseum

Montessoriskolan Elyseum är en kommunal grundskola för årskurserna 6-9. Skolans verksamhet bygger på Maria Montessoris tankar om det lärande barnet.

Aktuellt

Information om förändringar för skolenheter från höstterminen 2021

Publicerad 23 november 2020
Politikerna i grundskolenämnden har beslutat om förändringar för skolenheter som finns på samma adress från att läsåret startar hösten 2021. Montessoriskolan Elyseum berörs inte av beslutet. Läs mer här om varför vi gör förändringarna och vilka skolor som berörs.

Rektorsverkstad nummer 4 år 2020, tema: skapa en jämställd skolkultur som främjar både pojkar och flickor

Publicerad 16 november 2020
En onsdag i månaden har grundskoleförvaltningen en rektorsverkstad för alla rektorer i Göteborgs kommunala grundskolor. Vid varje tillfälle ställer vi tre frågor till en av rektorerna. Den här gången är det rektor Anders Wallin som svarar.

Elev vann tävling med uppfinningen Havsskruven

Publicerad 6 oktober 2020
Havsskruven är en flytande platta som samlar in skräp i havet. Eleven som går i nian på Montessoriskolan Elyseum kom på idén när han städade stränder med sitt fotbollslag och såg hur mycket skräp som hade samlats där.
${loading}