Mer om Monsunen

Vem är välkommen till Monsunen? Monsunen är en träffpunkt för dig som är senior eller dagledig. Hit kan du komma för att vara aktiv, träffa andra, äta lunch eller fika. Till lunchrestaurangen är alla välkomna.

Vad kan jag göra på Monsunen?

Förutom att umgås, äta lunch eller ta en kopp kaffe kan du använda en dator, träna i vårt gym eller läsa en tidning. Du kan också delta i de aktiviteter som vi anordnar, ofta i samarbete med föreningar och andra aktörer. Det här är några exempel på vad som kan stå på programmet:

Speldags (musikunderhållning)
Kafé
Sittgympa
Anhörigträff
Inomhusboule
Föreläsningar
Seniorgym
Låna en publik dator
Inspirationsmiljö för smarta prylar som underlättar vardagen

Var med och påverka!

Du kan själv vara med och påverka vilka aktiviteter som ska arrangeras på träffpunkt Monsunen. Kontakta oss gärna om du har förslag! Vill du själv hålla i en aktivitet? Det går också bra! Fråga någon av oss som jobbar på Monsunen, så berättar vi mer om hur du går tillväga.

Lunchrestaurang Monsunen

Vi erbjuder lagad lunch med salladsbuffé och dessert. Till dagens lunch ingår sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe. Vi erbjuder även varierande smårätter som omelett, pannkakor och pajer. Smörgåsar och gott till fikat finns också. I dryckesväg har vi kaffe, te och måltidsdrycker.Öppettider och kontaktuppgifter finns här.