Till innehåll
Foto: Jakob Säw

Medborgarkontoret Västra Hisingen

Välkommen!

Medborgarkontoret finns till för alla invånare i Västra Hisingen. Här kan du få svar på dina frågor om kommunens verksamheter. Vi ger dig också vägledning i samhället – om du inte vet vart du ska vända dig, hjälper vid dig att hitta rätt. Du kan antingen besöka oss i våra lokaler vid Vårväderstorget eller kontakta oss via telefon, mejl eller Facebook. Välkommen!

Aktuellt

Sommaröppettider

Publicerad 13 juni 2019
Från 17 juni till och med 16 augusti har vi på Medborgarkontoret sommaröppettider. Nytt för i år är att vi på fredagar tas oss ut till Strandbiblioteket i Sillvik eller Bonnier Hoops vid sjumilahallen. Sommaröppettiderna är: Måndag - torsdag kl. 10-16 Lunchstängt kl. 12-13.

Uppdatering - Onsdagar på Medborgarkontoret

Publicerad 19 mars 2019
Medborgarkontorets aktivitet Fondträff som sker på onsdagar har blivit väldigt populär. Detta innebär att vi inte har möjligheten att hjälpa till med andra ärenden lika mycket som andra dagar. Från och med 20 mars kommer vissa onsdagar dessutom att besökas av ungdomar från stadsdelen.

Medborgarkontorets vårprogram 2019

Publicerad 7 januari 2019
Nu har Medborgarkontorets vårprogram kommit. Nytt för i år är aktiviteter och stöd för dig som är äldre samt juridisk samhällsvägledning. Men vi har självklart gamla godingar kvar så som advokatjour och fondträff.
${loading}