Medborgarpanel

Våren 2017 startade Angereds medborgarpanel, ett forum för personer som bor eller verkar i Angered och som vill vara med och påverka stadsdelens utveckling. Fortfarande finns möjlighet att anmäla sig för den som vill diskutera viktiga Angeredsfrågor.

Vill du gå med i Angereds medborgarpanel?

Har du idéer och förslag på hur vi kan göra vår stadsdel bättre? I medborgarpanelen får du som bor i stadsdelen vara med och tycka till i olika frågor och även vara med och påverka hur vi ska uppnå våra tre mål i stadsdelen.

- Öka tryggheten

- Förbättra hälsan

- Främja samhällsutvecklingen

Du deltar ett antal gånger per år och det tar inte lång tid. Anmäl ditt intresse och gå med i panelen!

Gör din röst hörd

Medborgarpanelen är ett sätt för dig som medborgare att engagera dig i olika aktuella och sociala frågor i stadsdelen. Det är också ett sätt för stadsdelens lokala politiker att få reda på vad ett antal medborgare tycker i en viss fråga.

Panelen tar sig an olika teman

Medborgarpanelen träffas regelbundet. Förhoppningen är att medborgarpanelen ska växa och utvecklas till flera undergrupper med olika teman, och att det som panelen arbetar fram ska bidra till att förbättra Angered.

Anmäl ditt intresse

Anmäl gärna ditt intresse till medborgarpanel@angered.goteborg.se så hör vi av oss och bjuder in dig till ett möte. Har du ingen dator kan du ringa, 0707- 80 39 44 och anmäl dig!