Aktiviteter

Här hittar du Mariaträffens aktiviteter i Göteborgs Stads Kalendarium.

Välkommen att boka din plats till veckans uteaktiviteter!

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Pixabay

Datum, tid och beskrivning

Datum
Fredag 13 augusti
Tid
09:00–10:00
Kostnad
Gratis
Välkommen till en sommar med Mariaträffen!
Sommaren 2021 erbjuder Mariaträffen uteaktiviteter i form av promenader och uteträffar – i begränsade grupper om åtta personer och alltid med föranmälan. 
 
Förbokning av alla aktiviteter görs måndag-fredag klockan 9-10 på telefon 031-365 88 27. Veckans tider släpps på måndagar och du har då möjlighet att boka aktiviteter för hela veckan. 
Promenader utgår från två platser där vi kan hålla säkert avstånd inom gruppen: Slottsskogen och Mariaträffen (vi promenerar till vackra Västra Kyrkogården).
Uteträffar erbjuds alla helgfria vardagar. Du som deltar i en förbokad aktivitet på Mariaträffen har tillgång till dryckesautomat med varma drycker för tio kronor koppen (endast kortbetalning), samt toalett inne på Mariaträffen.
 
Vi ser fram emot att just du ringer till oss!
Hälsningar Elisabeth & Sara
 
Information från Göteborgs Stad 7 juni: Träffpunkter och mötesplatser för seniorer öppnar upp under trygga former. Vad betyder öppna upp under trygga former? För träffpunkter och mötesplatser inom Göteborgs Stad som vänder sig till personer över 65 år betyder det att vi nu kommer att erbjuda aktiviteter för grupper på max åtta personer samt att det sker utomhus. Detta gäller även för Mariaträffen som är en mötesplats för alla åldrar. Precis som tidigare under den pågående pandemin har du ett personligt ansvar för att skydda dig själv och andra mot spridningen av covid-19. Med det menar vi att du ska själv tänka igenom hur du kan undvika att bli smittad och hur du kan undvika att smitta andra. Du ska visa hänsyn till dina medmänniskor, vilket är särskilt viktigt i förhållande till personer i riskgrupper. Du som inte är vaccinerad behöver tänka igenom vilka val du ska göra för att inte utsätta dig för onödiga risker. Oavsett om du är vaccinerad eller inte tänk på att:
•Hålla avstånd – undvik trängsel.
•Stanna hemma om du är sjuk.
•Nys och hosta i armvecket.
•Visa hänsyn till dina medmänniskor.
•Tvätta händerna noga och ofta.
•Prata med personalen om vad som gäller på aktuell träffpunkt eller mötesplats.
Tillsammans hjälps vi åt att följa Folkhälsomyndighetens nationella föreskrifter och allmänna råd samt Västra Götalandsregionens rekommendationer. Tack för att du hjälper till att minska smittspridningen!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Mariaträffen
Plats
Älvsborgsplan 1A
Telefon
031-365 88 27
Kontaktperson
Elisabeth Thuresson och Sara Väärand
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.920186349384554,57.685957568939074] }, "properties":{ "title": "Välkommen att boka din plats till veckans uteaktiviteter!", "content": "Arrangör: Mariaträffen" } }]
Nyckelord
vihållerdistansen
uteträff
Mariaträffen
sommar
social gemenskap
promenad