Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Sara Väärand

Mariaträffen

Välkommen till Mariaträffen!

Mariaträffen är en generationsöverskridande träffpunkt i Kungsladugård. På dagtid är det öppet för vuxna och barn i vuxens sällskap. På kvällar och helger kan föreningar boka lokalen via Idrotts- och föreningsförvaltningen.

Aktuellt

Nu har Mariaträffen öppet igen - välkommen!

Publicerad 29 september 2020
Efter en annorlunda vår och sommar slår vi upp portarna till Mariaträffen igen. Här kan du läsa mer om höstens program - välkommen tillbaka!

Information med anledning av Covid-19

Publicerad 17 mars 2020
Mariaträffen håller från och med den 18 mars stängt verksamheten. Vi håller stängt tillsvidare för att minska risken för smittspridning av coronaviruset, Covid-19.

Från förslag till verklighet – Mötesplats MT är igång

Publicerad 6 februari 2020
I stadsdelens medborgarbudget 2019 fanns ett förslag om att öppna en fritidsgård vid Mariaplan. Förslaget var ett av de som fick flest röster och beviljades pengar. Nyöppnade Mötesplats MT är resultatet!

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}