Behöver du stöd?

Manage your health finns för dig som är i behov av långsiktigt och individuellt stöd för att komma ut i arbete exempelvis arbetsträning eller utbildning.

Du kan delta

Manage your health vänder sig till dig som är 25–65 år och är folkbokförd i någon av stadsdelarna Askim-Frölunda-Högsbo, Majorna-Linné eller Västra Göteborg och som passar in i ett eller flera av dessa alternativ:

  • får försörjningsstöd eller annan offentlig försörjning och som har en kontakt med sjukvården för psykisk eller fysisk ohälsa
  • behöver individuellt stöd och som skulle må bra av att delta i samhället på ett aktivt sätt genom någon form av sysselsättning
  • har eller behöver återfå sin motivation till arbete

Målet

Målet är att du ska närma dig arbetsmarknaden. Det kan vara allt ifrån arbete på hel- eller deltid, bli inskriven på Arbetsförmedlingen, kunna ingå i en grupp eller att känna sig delaktig i samhället.

Arbetssätt

Du får en personlig kontaktperson (arbetsspecialist) kopplad till dig. Ni arbetar tillsammans för att du ska få möjlighet att må bättre och få hjälp till sysselsättning utifrån din förmåga och vilja. Det kan handla om studier eller arbete på hel- eller deltid.

Kontaktpersonen kommer att vara ditt stöd både före, under och efter din tid i Manage your health. Tiden du deltar är individuellt utifrån dina behov.

Läs mer om de metoder och arbetssätt vi använder

Hälsoarbete

I projektet får du träffa en hälsocoach som kan stötta dig att förbättra din hälsa i grupp och individuellt.

Här finns vi

Vi finns i lokaler i Högsbo. Här träffar du din arbetsspecialist och vår hälsocoach. På sidan Kontakt hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar här.

Följ oss gärna på vår Facebooksida.