Renovering 2020-2021

Från och med lördag 29 september 2020 är Lundbybadet stängt för renovering. Vi planerar att öppna igen våren 2021.

Varför måste Lundbybadet renoveras?

För att anläggningen ska fungera de kommande åren så behöver vi göra en större renovering som omfattar åtgärder på betong, ventilation och rörledningar. Den allra största delen av renoveringen är alltså sådana delar som inte kommer att synas så tydligt för våra besökare när vi öppnar igen.

Vilka alternativ finns under renoveringsperioden för mig som har träningskort?

Om du är autogirokund och vill avsluta ditt kort så hjälper vi dig med det, även om bindningstiden på ditt kort inte gått ut än. Du kan också välja att frysa kortet eller träna på övriga anläggningar som idrotts- och föreningsförvaltningen har under stängningen.

Våra anläggningar är:

Om du har ett årskort på Lundbybadet och kortet gäller efter 28 augusti kommer du att kunna frysa ditt kort eller träna på övriga anläggningar som idrotts- och föreningsförvaltningen har.

Hur ser verksamheten ut när ni öppnar igen?

Det mesta kommer att vara sig likt både vad gäller bassänger och gym. Däremot kommer vi att ha lite andra gruppträningspass.

Hur ändras utbudet av gruppträningspass?

Lundbybadet kommer, precis som idrotts- och föreningsförvaltningens övriga anläggningar, att ändra sitt gruppträningsutbud en del. Det kommer fortsatt att finnas ett stort och varierat utbud av pass. Vi kommer att erbjuda fler pass av så kallade bas-träningspass, som ska göra det första steget enklare för den som inte är så van med gruppträning. Vi fokuserar på att utveckla egna pass istället för att köpa in koncept. Som ett led i detta kommer dessa pass att försvinna från vårt utbud i och med stängningen:

  • Bodypump - Redan idag har vi alternativ i passen Styrka och Styrka bas. Precis som Bodypump är Styrka ett stärkande pass för hela kroppen.
  • Cxworx - För dig som vill fortsätta på ett liknande pass så finns passet Core - ett styrkeinriktat pass för mage, rygg och rumpa.
  • Bodybalance - Istället erbjuder vi olika yogaformer som Yoga, Yoga Bas och Yinyoga, pass med fokus på andning, balans, styrka och rörlighet. Yinyoga är en återhämtande form av yoga där avslappning och andning står i fokus.

Frågor?

Skriv till oss. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner på sidan.