Aktuellt

 • Nyheter i gymmet från 1 maj

  Publicerad 17 april 2023
  Från 1 maj sker några ändringar för gymmet: en ny åldersgräns börjar gälla, provträningsveckan tas bort och ersätts med fem prova på-tillfällen och kroppsanalysen tas bort.
 • Viktigt för dig som har träningskort på Lundbybadet

  Publicerad 13 april 2023
  Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Lundbybadet idag.
 • Massor av nyheter från 1 maj

  Publicerad 30 mars 2023
  Måndag 1 maj händer det mycket på idrotts- och föreningsförvaltningens anläggningar. Läs om att våra bad- och träningskort börjar gälla på alla våra anläggningar, nya priser, att vissa målgrupper får gratis entré till simhallarna och ny åldersgräns i gymmet.
 • Träna med instruktör i utegym – helt gratis

  Publicerad 8 mars 2023
  Är du sugen på att träna i utegym? Från slutet av mars till slutet av juni finns det fler chanser än någonsin (140 stycken!) att delta i träningspass på sex av stadens utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
 • Herrarnas torrbastu avstängd

  Publicerad 1 februari 2023
  Herrarnas torrbastu är avstängd på grund av ett kommande reparationsarbete.
 • Under helger har vi begränsad möjlighet att svara i telefon

  Publicerad 6 januari 2023
  Under helger har vi begränsad möjlighet att svara i telefon i Lundbybadets reception. Aktuella öppettider finns här på hemsidan. Kvarglömda saker förvaras i en låda på plan 1, personalen har ej möjlighet att leta efter kvarglömt på anläggningen.
 • Lundbybadets energiåtgärder i vinter

  Publicerad 11 november 2022
  Sverige står inför energiutmaningar i vinter och alla behöver bidra till energibesparingar. Därför sänker Idrott & förening temperaturen i bassängerna och håller basturna öppet endast tre dagar i veckan. Från 21 november är bastun öppen: Måndag kl 7-21, onsdag kl 10-21 och fredag kl 7-19.
 • Testa utegym med instruktör – gratis!

  Publicerad 30 augusti 2022
  Under hösten finns instruktörer på plats i fyra av stadens utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
 • Vet du vad en badvärd gör?

  Publicerad 25 oktober 2021
  Brukar du simma och bada i någon av Göteborgs Stads simhallar? Då har du säkert träffat våra badvärdar. De finns där för dig för att du ska ha en så trevlig upplevelse i simhallen som möjligt. Just nu uppmärksammar vi badvärdarnas arbete i tre korta filmer som rullar i simhallarna.