Aktuellt

 • Utebadet öppnar och inomhusbassänger är stängda lördag 1 juni

  Publicerad 17 maj 2024
  Lördag 1 juni öppnar utebadet och inomhusbassängerna är stängda till och med 1 september. Bastu och omklädningsrum inne är öppet med ordinarie öppettider fram till 23 juni, därefter stängt till och med 18 augusti. Håll dig uppdaterad inför ditt besök och se aktuella öppettider.
 • Ändrad tid för bokningssläpp på gruppträningspass och intygsbad

  Publicerad 26 april 2024
  Onsdag 1 maj ändras tiden för bokningssläpp på gruppträningspass och intygsbad. Du kan då boka dig 60 minuter efter att passet slutat till nästa vecka.
 • Träna med instruktör i utegym – helt gratis

  Publicerad 6 april 2024
  Är du sugen på att träna i utegym? Från slutet av mars till slutet av juni kan du delta i cirkelträning och ställa frågor till instruktör på sju av Göteborgs Stads utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
 • Ungdomsträning i gymmet byter format

  Publicerad 18 mars 2024
  Ungdomsträning i gymmet, för dig som är 13 - 17 år, byter format.
 • Utökade öppettider för Lundbybadets bastur

  Publicerad 19 februari 2024
  Lundbybadets bastur har fått utökade öppettider! På lördagar håller basturna nu öppet klockan 8-16.30 med start lördag 24 februari.
 • Arbete pågår på plan 3

  Publicerad 8 februari 2024
  Ett arbete pågår på plan 3 vid gymomklädningsrummen. Det gör att vi vissa dagar kan behöva hänvisa dig som ska träna att gå en annan väg. Vi ber om förståelse för stöket arbetet medför.
 • Gratis familjeträning med start 10 januari

  Publicerad 2 januari 2024
  Familjeträning är för alla föräldrar och barn som vill röra på sig tillsammans. Vi använder övningar för styrka, kondition och rörlighet samt lekar för att stärka både stora och små kroppar på ett roligt sätt med fokus på rörelseglädje. All familjeträning är gratis.
 • Förmiddagstider för småbarnssim i undervisningsbassängen

  Publicerad 6 november 2023
  Tiderna för småbarnssim har utökats. Vi erbjuder nu även förmiddagstider klockan 9-10 vissa tisdagar och torsdagar. Eftersom tiderna inte finns varje tisdag och torsdag visas småbarnssimmets tider endast i bokningsappen och i kundwebben där du också kan boka din plats.
 • Begränsade möjligheter att besvara samtal under helger

  Publicerad 8 september 2023
  Under lördagar och söndagar kan det vara svårt att nå Lundbybadet via telefon. Öppettider och annan information hittar du här på hemsidan. Använd gärna kontaktformuläret under fliken Kontakt, vid frågor som ej är brådskande.
 • Glöm inte din gyminstruktion

  Publicerad 4 september 2023
  När du köper ett gymkort hos oss ingår en gratis gyminstruktion. För många kort ingår också ett eller två uppföljningstillfällen. Glöm inte att boka in din gyminstruktion och uppföljningstillfällen för att få hjälp att utveckla din träning.
 • Nyheter i gymmet från 1 maj

  Publicerad 17 april 2023
  Från 1 maj sker några ändringar för gymmet: en ny åldersgräns börjar gälla, provträningsveckan tas bort och ersätts med fem prova på-tillfällen och kroppsanalysen tas bort.
 • Viktigt för dig som har träningskort på Lundbybadet

  Publicerad 13 april 2023
  Från 1 maj sker flera ändringar i idrotts- och föreningsförvaltningens utbud av bad-, gym- och gruppträningskort. Här kan du läsa hur det påverkar dig som har bad- eller träningskort på Lundbybadet idag.
 • Massor av nyheter från 1 maj

  Publicerad 30 mars 2023
  Måndag 1 maj händer det mycket på idrotts- och föreningsförvaltningens anläggningar. Läs om att våra bad- och träningskort börjar gälla på alla våra anläggningar, nya priser, att vissa målgrupper får gratis entré till simhallarna och ny åldersgräns i gymmet.
 • Lundbybadets energiåtgärder i vinter

  Publicerad 11 november 2022
  Sverige står inför energiutmaningar i vinter och alla behöver bidra till energibesparingar. Därför sänker Idrott & förening temperaturen i bassängerna och håller basturna öppet endast tre dagar i veckan. Från 21 november är bastun öppen: Måndag kl 7-21, onsdag kl 10-21 och fredag kl 7-19.
 • Testa utegym med instruktör – gratis!

  Publicerad 30 augusti 2022
  Under hösten finns instruktörer på plats i fyra av stadens utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.
 • Vet du vad en badvärd gör?

  Publicerad 25 oktober 2021
  Brukar du simma och bada i någon av Göteborgs Stads simhallar? Då har du säkert träffat våra badvärdar. De finns där för dig för att du ska ha en så trevlig upplevelse i simhallen som möjligt. Just nu uppmärksammar vi badvärdarnas arbete i tre korta filmer som rullar i simhallarna.