Till innehåll
Foto: Lo Birgersson

Lundbybadet

Välkommen till Lundbybadet!

Lundbybadet ligger på centrala Hisingen, granne med Bravida Arena. Här finns en simhall, gym och gruppträning. På sommaren är utomhusbadet öppet med en 50-metersbassäng och en plaskpool för våra allra yngsta besökare. När simhallen är stängd för allmänheten är bassängerna bokade av föreningar och simskolor.

Aktuellt

Många elever under intensivsimskola vecka 24-25

Publicerad 1 juni 2023
Vi vill informera dig om att det är en intensivsimskola i simhallen vecka 24-25 vilket innebär att det då är extra många simskolelever i anläggningen. Vi tackar för överseende och hänvisar dig som ska till gym och gruppträning (i salarna, ej vattengympa) till omklädningsrum på plan 3.

Utebadet öppnar lördag 3 juni

Publicerad 29 maj 2023
Lördag 3 juni öppnar utebadet för säsongen. Fram till midsommarhelgen 24-25 juni är utebadet öppet endast lördagar och söndagar, se tiderna under fliken Öppettider. Just nu går det inte att boka plats till utebadet men vi arbetar på att lösa problemet.

Nyheter i gymmet från 1 maj

Publicerad 17 april 2023
Från 1 maj sker några ändringar för gymmet: en ny åldersgräns börjar gälla, provträningsveckan tas bort och ersätts med fem prova på-tillfällen och kroppsanalysen tas bort.
${loading}