Vuxna i lärande

Du som är vuxen och studerar, vill börja studera eller vill ägna dig åt självstudier kan få extra hjälp och stöd på Lundby bibliotek. Under våren 2020 är dock all verksamhet kring Vuxna i lärande inställd på grund av Covid-19.

Lärmiljö på Lundby bibliotek

På Lundby bibliotek finns en lärmiljö för dig som är vuxenstuderande, funderar på att börja studera, är arbetssökande eller vill ägna dig åt självstudier. I lärmiljön kan du studera i vårt kombinerade studierum/datarum och använda datorerna för studier i två timmar.

Språkcaféer

Vill du läsa en bok på lätt svenska tillsammans med andra? Då är du välkommen till vår lättlästa bokcirkel. Om du är intresserad av att delta, anmäl dig till: Viveka Hallberg, 073-026 71 76 eller Mats-Peter Skyldberg, 072-856 67 32. Välkommen till biblioteket, måndagar klockan 16.30-17.30.

Vill du träna på att prata engelska? Vi pratar med varandra på engelska medan vi fikar. Join us for a cup of coffee and practice your English skills. Onsdagar och fredagar klockan 13-14 på Lundby bibliotek.

Läxhjälp

Välkommen till läxhjälp för alla åldrar. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Välkommen till Lundby bibliotek, måndagar klockan 17-18.30 och tisdagar klockan 17-19.

Mattestuga

Behöver du hjälp i matematik? Du behöver inte anmäla dig i förväg till vår mattestuga. Välkommen till Lundby bibliotek, tisdagar och onsdagar klockan 17-19.