Till innehåll

Goteborg.se ligger nere på söndag 16 juni kl. 9-15

Senast uppdaterad: 14 juni 2024 klockan 10:33

På söndag 16 juni utför vi underhåll på goteborg.se. Det innebär att goteborg.se ligger nere ungefär klockan 9-15, men det kan bli klart tidigare. Vi hoppas att det inte skapar problem för dig och att du har möjlighet att besöka webbplatsen en annan tid.

Foto: Anna Sörmark

Lundby bibliotek

Välkommen till Lundby bibliotek

Lundby bibliotek ligger i ljusa, lättillgängliga lokaler i Glasiären mellan Vågmästareplatsen och Hjalmar Brantingsplatsen på Hisingen. Här har du tillgång till wi-fi,  kan använda dator och skrivare, läsa tidningar, låna böcker, film och annat. Vi erbjuder program och aktiviteter för barn, unga och vuxna. På biblioteket finns en mysig barnhörna, två grupprum och många studieplatser.

Aktuellt

Säsongsstart - Låna biljetter till BK Häckens hemmamatcher.

Publicerad 9 april 2024
Nu drar allsvenskan igång igen och på Lundby bibliotek kan du låna ett årskort för att se BK Häckens allsvenska hemmamatcher på Bravida arena.

Boka introduktion 3D

Publicerad 12 januari 2024
Vet du om att det finns 3D-skrivare på biblioteket? Är du intresserad av att lära dig hur 3D print och design fungerar?

Boka digital handledning

Publicerad 25 oktober 2023
Vill du lära dig mer om bibliotekets digitala tjänster – låna e-böcker, ladda ner tidningar eller se på strömmande film. Har du frågor om din smartphone, appar, surfplattor eller sociala medier. Behöver du hjälp i din digitala vardag?
${loading}