Verksamheten under Covid-19

Vår verksamhet håller öppet men begränsat antalet till 24 st. Alla ungdomar måste anmäla sig via våra sociala medier vilken aktivitet de vill delta i och de får inte gå runt i lokalen fritt utan måste vara där tills de bokar annat. Vi anpassar våra aktiviteter för att undvika smittspridning exempelvis genom att begränsa antal deltagare, möblerar för att hålla avstånd till varandra eller så håller vi aktiviteter utomhus.

Aktiviteter

Alla aktiviteter i vår verksamhet är fördelade på så sätt att ungdomar kan hålla avstånd. De aktiviteter som genomförs i vår verksamhet under Covid-19 är anpassade efter att det ska vara så säkert som möjligt att besöka oss. Vi erbjuder aktiviteter och för att få vara med så måste man anmäla sig till både specifik aktivitet och tid via våra sociala kanaler.

Rengöring — daglig rutin

Vi genomför dagligen rengöring av alla redskap och möbler i vår verksamhet. Allt från bord och stolar till pingisracket och spelkontroller rengörs med ytdesinfektion så att nästkommande person alltid får en ren yta. Vi är noggranna med att alla som besöker vår verksamhet använder handsprit både när de kommer och när de lämnar verksamheten. Vi är också noggranna med att alla som besöker oss är friska och inte visar på några förkylningssymptom. Våra lokaler är också möblerade på så sätt att alla kan hålla avstånd men ändå umgås på ett säkert sätt.

Bokning

För att få vara med på de gruppaktiviteter som vi erbjuder så måste man anmäla sig. Detta gör man enklast via våra sociala kanaler där vi finns tillgängliga dagligen och erbjuder snabbast svar. Man måste i sin bokning säga vilken specifik aktivitet man vill vara med på och även vilken specifik tid. De tider som vi förhåller oss till är 16 — 18 eller 18 — 20:30.

Öppettider

Måndag: 16 – 18 eller 18 – 20:30

Tisdag: 16 — 18 eller 18 — 20:30

Onsdag: Stängt

Torsdag: 16 — 18 eller 18 — 20:30

Fredag: 17 — 19 eller 19 — 21:30