Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 22 januari 2021 klockan 16:24 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Josefin Finér

Fritidsklubben Linden

Välkommen till Linden

Linden ligger bara ett stenkast från Frölunda Torg, mitt i den fina Positivparken. Hit kan alla som går i årskurs 4 till 6 komma för att umgås med vänner, fika och delta i aktiviteter. På Linden ska alla få vara delaktiga och vara med och bestämma.

Om Linden

Verksamheten på Lindens fritidsklubb är öppen och bygger på frivillighet. Hit kan barn och ungdomar från årskurs 4 till årskurs 6 komma och gå som de vill. Hos oss är alla delaktiga, så här bestämmer vi tillsammans. Vi vill stimulera ungdomarnas förmåga att uttrycka sig, samarbeta och ta ansvar. De kan vara med i vilken verksamhet de vill, oavsett var de går i skola eller var de bor inom Askim-Frölunda-Högsbo.

Hos oss finns mellanmål att köpa i vårt café, till en billig peng. Caféet drivs av besökarna själva. Vi har ett "banksystem" för de yngre barnen så att de inte behöver ha med sig pengar varje dag de kommer.

Vi har öppet måndag, onsdag och torsdag. Läs mer om våra öppettider här.

Kontakta oss

Ring oss för att få veta mer om våra aktiviteter eller om du vill starta grupper för yngre och engagera dig i våra aktiviteter. Vi tar gärna emot idéer om saker som vi kan göra! För löpande information om vad som händer hos oss kan du besöka vår Facebook.

${loading}