Vår gemensamma matsal med rundat tak. Rummet är ljust och luftigt. Foto: Cordovan Communication.

Måltid och meny

Njut av god husmanskost och prova på mat från andra länders kök. Här på Lillhagsparken gör vi vårt bästa för att måltiderna alltid ska bli trevliga stunder.

Mat och dryck på Lillhagen

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

För det mesta serveras svensk husmanskost men då och då bjuds det på läckerheter från världens alla hörn. Har du önskemål om framtida menyer kan du berätta det för måltidsombudet. Vi gör vårt yttersta för att måltiderna ska bli så trevliga som möjligt.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna kan de göra det till självkostnadspris, men de behöver föranmäla det. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Här kan du läsa mer om lunchpriser och om måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad.

Meny på webb och i app

Meny för Lillhagsparkens Vård- och omsorgsboende. 

Du kan också ladda ner appen "Omsorgen" till din mobiltelefon från Android market eller Appstore/iTunes för att se menyn.