I aktivitetshörnan kan man slå sig ner och spela spel. Foto: Cordovan Communication.

Aktiviteter

Vad som händer på Lillhagsparken utgår mycket från vad du och dina grannar vill göra. På varje enhet finns en ansvarig medarbetare som lyssnar till dina önskemål och planerar aktiviteter. Berätta vad du tycker om att göra så gör vi vårt bästa för att möta det.

Aktiviteter och service på Lillhagsparken

På Lillhagsparken är det din personliga omsorg som står i centrum och aktiviteter görs ofta på individnivå eller i mindre grupper. Med det sagt har vi också återkommande större aktiviteter där alla kan vara med. Du deltar allt efter intresse och förmåga. Varje vecka bjuds det till exempel på underhållning med musik- och kulturservicen Speldags och ungdomar från Ung Omsorg kommer på besök. Det ordnas också med tipspromenader, olika spel och dagliga promenader.

Kanske vill du göra en utflykt? Tidigare har vi besökt platser som Mölndals stadsmuseum och Trädgårdsföreningen och ordnat shoppingresor till olika klädbutiker. Tipsa gärna om utflyktsmål du vill besöka.

Service som frisör och fotvård finns i huset. Behöver du tandvård hjälper vi dig med hembesök, för att få en munhälsobedömning.

När du flyttar till din lägenhet fortsätter du att leva ditt liv som du vill ha det. Du får gärna ta del i vardagssysslor som dukning, bakning, tvätt och trädgårdsskötsel – om du vill. Vi uppmuntrar till dagliga aktiviteter eftersom det håller i gång både kroppen och knoppen och gör gott för själen. Här är du hemma.