Foto: Marie Ullnert

Jobba hos oss

Vill du skapa meningsfulla vardagar? Ta ett omväxlande jobb, där du arbetar för människor som behöver dig. Vi behöver anställa många. Men det handlar om att hitta rätt personer. Vi letar efter dig som vill förändra och komma med nya perspektiv. Vi behöver personer som vågar ta plats och som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

Hur påverkar musik oss? Har vi samma känslor - ung som gammal? Det här är ett jobb där du kan göra skillnad och få mycket tillbaka.

Ett jobb hos oss innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Vi söker särskilt dig som vill arbeta som undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, biståndshandläggare eller chef.

Sök lediga jobb

Alla jobb i Göteborgs Stad finns att söka under Lediga jobb. Välj Alla förvaltningar och titta sedan under yrkesområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård, Socialt arbete eller Chef för att hitta aktuella annonser.

Om du har möjlighet att gå in som extrapersonal i någon av våra verksamheter ska du kontakta stadens bemanningsenheter.

Sök semestervikariat

Alla våra semestervikariat inom vård och omsorg hittar du här.
För dig som går i skolan finns det också möjlighet att söka sommarjobb. Här hittar du information om vad som gäller för dig som går i grundskolan respektive gymnasiet.

Här är en film med Desiré Grund som jobbar som undersköterska på äldreboende.

Här är en film med Harzhin som jobbar som undersköterska i hemtjänsten.