Jobba hos oss

Ett jobb hos oss innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. I Hemsjukvården söker vi dig som vill arbeta som sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Är du en människokännare? Ta ett omväxlande jobb, där du arbetar för människor som behöver dig. Vi letar efter dig som vill förändra och komma med nya perspektiv. Vi behöver personer som vågar ta plats och som vill vara med och driva utvecklingen framåt.

8.500 arbetsplatser - här är några av dem

Sök lediga jobb

Alla jobb i Göteborgs Stad finns att söka under Lediga jobb. Välj Alla förvaltningar och titta sedan under yrkesområdet Hälso- och sjukvård för att hitta aktuella annonser.

Om du har möjlighet att gå in som extrapersonal i någon av våra verksamheter under studietiden ska du kontakta stadens bemanningsenheter.

Sommarjobb

Håller du på att utbilda dig och vill ha ett passande sommarjobb som ger dig erfarenhet? Alla våra semestervikariat inom vård och omsorg hittar du här.

Varför ska du välja att arbeta i hemsjukvården?

I hemsjukvården besöker du patienterna i deras hem. Och det finns väl få sätt att bättre lära känna en människa än att komma hem till hen; ett hem säger något om en person redan vid första besöket i vardagsrummet, i hemmet finns detaljerna som skvallrar för oss, där bor historierna och minnena, och vid varje besök kliver du in i någon annans liv och vardag. På det sättet innebär arbetet i hemsjukvården en mer varierande och personlig arbetsmiljö.